Alkitronic akkumulátoros nyomatéktöbbszörözők

Szeretné pontosan meghúzni a csavarokat a legmodernebb technológiával, még stabil áramellátás nélkül is? Használja új akkumulátoros nyomatéktöbbszörözőnket, az Alkitronic EA-t. 

Rugalmasan dolgozhat bárhol, és választhat a 90 és 6000 Nm (65 - 4425 lbf ft) közötti nyomatékértékek között.  Az Alkitronic akkumulátoros nyomaték-csavarozógépei a végső megoldás az ipari csavarozási munkák hordozhatóságának és kényelmének ötvözése terén. A fejlesztés során akkumulátorral működtetett nyomatéktöbbszörözőket tervezett a gyártó a kiváló teljesítmény érdekében: két 18 V 5,2 Ah lítium-ion akkumulátor biztosítja, hogy sorozatban húzhat meg akár 360 csavarkötést maximális terhelés mellett *. 

Az innovatív, kefe nélküli szinkronmotor alacsony akkumulátorszint mellett is megbízhatóan éri el a pontos lekapcsolási nyomatékot.

Az Alkitronic akkumulátoros nyomatékcsavarozó gépek első osztályúak a teljesítmény / tömeg arányban (Nm / kg) és ezért az optimális szerszámhasználhatóság szempontjából is.

Két sebességfokozattal és az előre beállított nyomatékok széles skálájával az Alkitronic EA akkumulátor nyomaték csavarozógépek mobilak, rugalmasan használhatóak és hatékonyak munka közben. A nyomatéklefutás gyors sebességváltója rövid csavarozási ciklusokat biztosít; a hajtómű a legnagyobb nyomatékot és pontosságot éri el.

Kompakt kialakításának köszönhetően a nyomatéktöbbszöröző korlátozott helyen is könnyen használható. Ezen kívül alacsonyak az üzemeltetési költségeik, és jól ellenállnak a koptató feladatoknak, kefe nélküli szinkronmotorja karbantartást nem igényel. Ráadásul az Alkitronic EA nem csupán felhasználóbarát; alacsony súlya és ergonomikus kialakítása valóban védi az egészségét! Zajkibocsátása nagyon alacsony; ezért további munkavédelmi intézkedések feleslegesek.

Dokumentumok
alkitronic_eaf_akku_HU | 2.64 MB