Hidraulikus szivattyúk

A piaci elvárásoknak megfelelően az Alkitronic új szabványt állít fel a hidraulikus szivattyúk számára, folyamatos fejlesztéssel, a legmagasabb színvonalon és minőségben állítja elő eszközeit. Az Alkitronic hidraulikus szivattyúkat a nagy megbízhatóság és hatékonyság érdekében tervezték.


Az elektromos vagy pneumatikus hajtású Alkitronic hidraulikus szivattyúk gyors működési sebességet, megbízhatóságot és biztonságot nyújtanak. Állandó üzemre tervezték őket. Hidraulikus szivattyúikat robbanásveszélyes területen történő biztonságos üzemeltetéshez tervezték. Az elektromos hajtású szivattyúk védettek az eső, a fröccsenő víz és a por lerakódása ellen (IP 54 védettség) ez megakadályozza a költséges leállást.

Az Alkitronic hidraulikus szivattyúkat kínál, amelyek segítenek ügyfeleinknek kielégíteni ipari és mobil alkalmazások igényeit. Az Alkitronic szinte minden iparágat kiszolgálja az olyan gyártási és technológiai alkalmazásokban, mint az energia- és környezettechnika, az offshore mérnöki és a szállítási technológia.

Nagy sebességű 24/7 Alkitronic hidraulikus szivattyúkkal

Az Alkitronic elektromos hidraulikus szivattyúk innovatív hajtását karbantartásmentes, kefe nélküli, alacsony kopású szinkronmotor hajtja. A teljesítménylöketről az alapjáratra váltásra az alkitronikus hajtás csak a forgásirányt változtatja meg, és így nem melegíti túl a hidraulikaolajat. Ez a szabadalmaztatott Alkitronic vezérlőrendszer kiküszöböli a problémára hajlamos mágneses szelepeket, ezért kiváló a folyamatos működéshez.

Az Alkitronic hidraulikus egységeinek előnyei:

  • Nagy munkasebesség, rövid beállítási idő. Akár négy hidraulikus nyomaték szerszámot is képes csatlakoztatni a termelékenység felgyorsításához és növeléséhez.
  • Egyszerű és ergonomikus távirányító a munkavégzés kényelme és a távolságbiztonság érdekében.
  • Nagy pontosság (± 3%) az összes nyomástartományban pontosan beállított olajáramlással.
  • Kézi vagy automatikus működés ergonómikus távirányítóval a kényelem és a biztonság érdekében.
  • Léghűtés, robusztus, kompakt kialakítás, alacsony súly. A ház kialakítása biztosítja az optimális hőelvezetést.
  • Rugalmas csavarozási alkalmazások. Kompatibilis szinte az összes hidraulikus nyomatékkulccsal, függetlenül a henger méretétől és a nyomatéktartománytól.

Alkitronic Nova: Daruk szállítására tanúsított, fűzőlyukakkal és fogantyúkkal ellátott „Multibox” kiszállításban.